Vind hier een hotel met sauna en zwembad

Op zoek naar een hotel met sauna en zwembad in Nederland en België? Hier vind je luxe hotels Nederland en België die de beschikking hebben over een sauna én zwembad. In luxe kamers overnachten. Soms aan zee, soms in de bossen. Kies voor een wellness hotel met binnenzwembad en privé sauna op je hotelkamer of een hotel met zwembad en sauna voor algemeen gebruik. Kijk naar de actuele hotel aanbiedingen en last minutes.

Fletcher Bleu Wellness banner

Vind beste hotel aanbiedingen en arrangementen

Wij hebben de beste last minute hotel aanbiedingen hier voor je verzameld. Ook van wellness hotels aan zee Nederland of België met speciale arrangementen. Of je nu gaat voor een romantisch weekendje weg met zijn 2 aan zee of een wellness en fiets arrangement op de Veluwe, de beste aanbiedingen en hotel last minutes vind je hier. Vind hier een last minute hotel Nederland met zwembad


vrouw in whirlpool

Hotels met sauna en zwembad Nederland

Vind hier luxe hotels met zwembad en privé sauna op je hotelkamer in Nederland. Je vindt hier onder andere aanbiedingen van Fletcher, Bilderberg en Van der Valk hotels. Of je nu op zoek bent naar een aanbieding van een hotel met binnenzwembad en sauna in Drenthe, Zeeland, Limburg of Texel, je vindt deze hier. Zeker ook voor een luxe hotel met sauna, hond en zwembad Nederland.


In België een aanbieding van een hotel met sauna en zwembad vinden

Voor het boeken van een goedkoop hotel met sauna en zwembad of Spa in België, ga je naar de laatste aanbiedingen en last minutes van wellness hotels België. Je kunt hier een hotelkamer met privé sauna reserveren bij een luxe wellnes hotel Belgische kust maar er staan ook aanbiedingen van wellness hotels met Spa, jacuzzi op deze site in Antwerpen, Brussel, Luik, Belgisch-Limburg en Belgisch-Luxemburg. Ook kan je hier een luxe hotel met sauna en verwarm binnenzwembad in de Ardennen boeken. Ideaal voor een relax weekend Belgische Ardennen met zijn twee.


sauna op de kamer in hotel

Wellness hotels Nederland waar honden welkom zijn

Het is in Nederland goed mogelijk een hotel met sauna en zwembad te boeken waar de hond ook welkom is. Voor een overnachting in zo een wellnes hotel Nederland met zwembad en privé sauna betaal je voor de hond een vergoeding per nacht. Maar dat is in ieder hotel weer een ander tarief. Meestal is er 1 hond op de hotelkamer toegestaan. Er zijn echter wellness hotels in Nederland te vinden waar 2 honden op de hotelkamer worden toegelaten. Hotelkamers met hond gaan meestal op aanvraag.


Liever een huisje met sauna en hond in Nederland huren?

Wie met meer dan 2 personen en hond van wellness wil genieten tijdens de vakantie Nederland, kan beter een wellness huisje met huisdier huren. Het is bijvoorbeeld in veel huisjes met sauna in Nederland toegestaan een huisdier mee te nemen.
In deze huisjes met sauna Nederland zijn 2 huisdieren toegestaan


hotstone massage in hotel

Last minute hotel met sauna

Boek voor een goedkope overnachting in een wellness hotel Nederland of België een last minute hotel met sauna. Aanbiedingen in last minute hotels zijn tot 40 % goedkoper. Hetzelfde geldt voor last minute hotels met binnenzwembad en sauna. Ook die aanbiedingen zijn interessant.